Duyurular
  • Koçan dergisi 8. sayı yayında!

Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu

kepekli tahılYüksek fruktozlu mısır şurubu birçok avantaj sunan doğal, besleyici ve çok yönlü bir tatlandırıcıdır. İçerik, tatlılık, kalori ve metabolizma bakımından sofra/çay şekeri ve bal ile çok benzerdir. HFCS, yüzde 42 fruktozlu ya da yüzde 55 fruktozlu olarak iki içerikte bulunabilir ve bu oran, başta glukoz olmak üzere, glukoz ve yüksek şekerlerle tamamlanır.
HFCS enerji, tatlılık ve nem sağlayan, aromayı ve stabiliteyi destekleyen bir tatlandırıcıdır ve sağladığı fiziksel ve fonksiyonel özelliklerle kepekli tahıl ürünleri, soslar, konserve meyveler, fırıncılık ürünleri gibi birçok gıda ve içeceğin bileşiminde bulunur.

Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Hakkında Önemli Bilgiler.