Duyurular
  • Koçan dergisi 8. sayı yayında!

Maltodekstrinler

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column]

dekstrinMaltodekstrinler, genelde serbest akış özelliğine sahip toz ürünler olarak kullanılan düşük dönüşümlü şurupların üretilmesinde asit ve/veya enzimlerle muamele edilen nişastadan üretilir. Hacim arttırıcı kabiliyetleri için kullanılmalarının yanı sıra kompleks şeker olmaları nedeni ile birçok uygulamada yer alırlar.
Maltodekstrinler sağladıkları enerji, tekstür ve nemle birlikte; protein barları, yemek yerine tüketilen içecekler ve kurutulmuş çorbalarda bileşenlerin iyi bir şekilde dağılmasını sağlar.

[/vc_row]